Hortobágy - Kilenclyukú híd

Összegzés és BÚÉK – 2021.

Ötödik évünket kezdjük veletek itt a Hoszamo blogon. Indulásnál talán nem is gondoltuk, hogy idáig jut az oldal és több száz ember követi majd írásainkat a különböző platformokon. Következzenek 2021. élményei. Köszönjük mindenkinek, aki részt vesz kalandjainkban!

Tények és statisztika

Tárhelyszolgáltatónk adatai szerint tavaly áprilisban volt a csúcshónapunk, 18.000-en néztek rá az oldalra. Tavaly – Netisztens – partnerünk jóvoltából már Google statisztikákat is tudunk prezentálni. Eszerint tavaly Csepelről szóló bejegyzéseink és Szlovéniáról készült útleírásaink vonzották a legtöbb embert az oldalra.

Csepeli Kis-Duna part
Csepeli Kis-Duna part
Szlovén táj
Szlovén táj

Két legnépszerűbb bejegyzésünk a Velencei-hegységben tett kirándulásunk és a Sorrento sziklákhoz tett túránk leírása lett. Instagram oldalunkon 2.000 fölé kúszott követőink száma és elkezdtük YouTube csatornánkat is feltölteni.

2021. élményei - Velencei-hegység
2021. élményei – Velencei-hegység
2021. élményei -  Sorrento sziklák
2021. élményei – Sorrento sziklák

Legnépszerűbb Insta bejegyzéseink:

Élmények sodrában

Az év elejét sportosan kezdtük. A Budai hegyekben túráztunk nagyokat. Megmásztuk a Hárshegy kilátóit, a Farkas-hegyen a Sorrento sziklákat, és bejártuk a Hármashatárhegyet.

2021. élményei - Gückler Károly kilátó
Gückler Károly kilátó

Tavaly elég aktívak voltunk, hiszen jártunk még a Kecske-hegy tetején, Sukorónál bóklásztunk a Velencei-hegységben, és Nógrádban megnéztük a Nagy-hegyi andezitoszlopokat. Végigmásztuk a Rám-szakadékot, és Veszprémben a Gulya-dombra is felcaplattunk a Rovaniemi lépcsőn.

2021. élményei - Rám-szakadék
Rám-szakadék

Készítettünk városleírásokat is, hiszen alaposan bejártuk Veszprémet, Pápát és Vácott is eltöltöttünk egy napot. A budai várnegyed sem maradt ki Budapesti csatangolások sorozatunkból, hiszen megnéztük a felújított Szent István termet, aztán pedig sétáltunk egy nagyot a Vár környékén. Részt vettünk ezen kívül egy családi nyomozáson is a Mezőgazdasági múzeumban.

Veszprém
Veszprém

Állatos élményeket gyűjtöttünk a veszprémi állatkertben és Nőtincsen az Alpaka Farmon. Talán az év élménye volt a Hortobágyi Nemzeti Parkban töltött hosszú hétvégénk, ahol megnéztük a daruhúzást a naplementében, és a Tisza-tavi Ökocentrum akváriumait. De csónakáztunk is egy nagyot a Tisza-tavon, a Hortobágyot pedig egy lovasszekéren fedeztük fel.

2021. élményei - Darubehúzás a Hortobágyon
Darubehúzás a Hortobágyon

Mindent összevetve sok helyre eljutottunk, be kell vallani azonban, hogy hiányzott az évből egy vagy két hosszabb nyaralás. De legalább az új évre adottak a célok és reméljük, a vírushelyzet sem tesz keresztbe a terveknek. 2021. élményei után maradjatok velünk 2022-ben is!

Hortobágyi pusztafogatozás - Hoszamo csapat
Boldog Új Évet Kíván a Hoszamo csapat

Tetszett a bejegyzés?

Értékeld kérlek!

Átlag érték 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem értékelték ezt a bejegyzést. Legyél te az első!

Örülünk, hogy tetszett!

Hasonló tartalmakért kövess minket a közösségi oldalainkon is!

Szörnyen sajnáljuk, hogy nem tetszett a bejegyzés!

Szeretnénk javítani rajta...

Megosztanád velünk a véleményed, hogyan lehetne jobb?

Egy gondolat “Összegzés és BÚÉK – 2021.” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük